Székhely:
9938 Szatta,
Fő u. 17.
Levelezési cím:
1145 Budapest,
Thököly út 114/a. I.em.4.
tel: (70) 326 5830
e-mail: tff@tff.hu
adószám: 18174762-1-18


  

Delfin vezetőképző tanfolyamok

Két tanfolyamot tartottunk, 2007 első felében 12 napos speciális vezetőképző tanfolyamon 20 civil szervezeti vezető vett részt. A 2007 végén induló tanfolyamra 32 civil jelentkezett, ebből 24-et vettünk fel.

FOLYTATTUK:

Területfejlesztési fórumok együttműködésének erősítése

Tavaly is együttműködtünk a 7 regionális civil fórummal. A programunk célja volt a regionális civil fórumok hálózati működésének biztosítása és fejlesztése; az EU alapok akcióterveinek és pályázati kiírásának befolyásolása, hogy a civilek nagyobb lehetőségeket kapjanak a részvételre; illetve a civil szervezetek korai tájékoztatása a várható pályázati kiírásokról 4 fórum és egy kiadvány által.

EU-s pályázati tanácsadás és segítségnyújtás fenntartható fejlődés projektekhez

A programban 3 civil szervezet számára nyújtottunk EU-s pályázati tanácsadást és a fenntartható fejlődés irányába mutató projektötleteik kidolgozásához segítséget.

Munkahelyteremtés – foglalkoztatáspolitika társadalmi vita

A munkahelyteremtés témában elindított társadalmi vita előkészítéséhez egy átfogó kutatást végeztünk az NFT I-es humánszolgáltatásokról, melyben 80 interjú alapján összegeztük a tapasztalatokat egy vitaindító füzetbe. A társadalmi vita keretében 20 fórumot tartottunk.